Caravan & Camper

Caravan & Camper

IMG_4583

Is uw Caravan of Camper al zomerklaar?

Aan het begin van het kampeerseizoen komt de caravan of camper weer uit de stalling. Het is een aanrader om de caravan of camper dan eerst zomerklaar te maken zodat deze beschermd is tegen extreme weersinvloeden zoals felle zon en uv straling. Mobielpoetsbedrijf heeft alle kennis in huis om u hierbij van dienst te zijn.

Zowel het exterieur als het interieur kunnen wij voor u behandelen.

 

Reinigen van het exterieur

Het is aan te raden om uw caravan of camper een grondige wasbeurt te geven. Om de laklaag zijn beschermende werking niet te laten verliezen moet de caravan of camper te worden voorzien van een nieuwe waxlaag. U kunt de caravan of camper door ons ook laten voorzien van een lakverzegeling. Hierbij wordt de caravan of camper voorzien van een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar lakpantser. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw caravan of camper beter beschermd is tegen weersinvloeden en dat het wassen van de caravan of camper een fluitje van een cent wordt.

 

Reinigen van het interieur

Door het intensieve dagelijkse gebruik heeft het interieur zwaar te verduren. Door gebruik ontstaan vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard en kunnen onaangename geuren ontstaan. Wij kunnen dit voor u oplossen door het gedetailleerd reinigen van het interieur. Ook een geurbehandelingbehoort tot de mogelijkheden.

Voor het aanbieden van een offerte op maat kunt u  telefonisch of via e-mail een afspraak maken.

Begin chat
Hallo, hoe kunnen we je helpen?