Pand bewassing

WeClean maakt uw bedrijfspand, loods, showroom of woning op een milieuvriendelijke manier schoon. Vanaf elke hoogte, binnen of buiten, wij zorgen ervoor dat uw pand weer in mooie staat verkeerd.

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf

Heeft uw pand extra aandacht nodig? Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het reinigen van diverse panden. Wij reinigen tot in de puntjes. Van glasbewassing tot glascoating en van dakgoten reinigen en tot terras reinigen. Niks is ons te gek, te groot of te hoog voor ons. 

Wij maken schoon en houden schoon

Wij maken schoon, maar u kunt er ook voor kiezen dat wij uw pand of woning schoon houden. Dit kan door middel van een abonnement. 

Onze services

Glasbewassing – Door uw ramen periodiek door ons te laten wassen blijven uw ramen van uw huis of bedrijfspand langer schoon. Wij maken gebruik van gedemineraliseerd osmose water. Dit laat een beschermende laag achter en is vlek en kalkvrij. 

Glascoating – Door uw ramen te voorzien van glascoating droogt uw glas weer streeploos op na een regenbui. Zo geniet u langer van streeploze en kalkvrije ramen.

Keuken coating – Wilt u langer genieten van uw keuken? Door middel van coating die geschikt is voor uw gelakte keuken kan dat. Verkleuring zal minder snel optreden en het schoonhouden van uw keuken is vanaf nu zomaar klaar.

Kunststof kozijnen en dakgoten – Door het goed reinigen en aanbrengen van speciale wax gaat vuil zich minder snel hechten aan uw woning. Hierdoor geniet u het hele jaar door van een schone woning. Tevens verwijderen wij op een veilige manier de bladeren uit uw dakgoot.

Bouwoplevering – Uw nieuwe of verbouwde woning, loods, winkel of showroom zal perfect schoon gemaakt worden door onze specialisten. Wij zullen alles stofvrij en blinkend schoon maken.

Terras reinigen en onkruidvrij maken – Die vervelende groene aanslag op uw terras of bestrating is voor ons geen probleem om schoon te maken. Door middel van kokend water zal het er weer als nieuw uitzien. Ook is het mogelijk om uw terras of oprit onkruidvrij te maken.

Graffiti verwijderen – Wij hebben alle kennis en materialen in huis om graffiti te verwijderen.

Zonnepanelen reinigen – Vieze zonnepanelen laten minder zonlicht door en zullen sneller schade oplopen. Door uw zonnepanelen door ons schoon te laten maken en te onderhouden gaat uw rendement ook omhoog.

Begin chat
Hallo, hoe kunnen we je helpen?