Het bedrijf

Meer dan 20 jaar ervaring in autopoetsen op locatie!

Uw auto in topconditie

Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u er op vertrouwen dat uw auto in goede handen is. Onze specialisten wassen en poetsen het exterieur en maken het interieur weer als nieuw. Dit doen wij vanzelfsprekend met de nieuwste technieken en op een zeer milieuvriendelijke manier.

Uw auto wordt altijd geïnspecteerd door de vestigingsleider voordat deze de deur uit gaat. Wij poetsen voor zowel bedrijven als voor particulieren.

Moderne werkplaats

Wij voeren onze werkzaamheden uit op vier vestigingen (Heerenveen zuid, Heerenveen west, Sneek en Kollum). Deze vestigingen zijn ingericht met moderne, goed verlichte werkplaatsen.

Hier worden ook de specialistische klussen uitgevoerd, zoals teerschade en verfspetters verwijderen. 

WeClean

Mobiele wasstraat

Voor bedrijven is het ook mogelijk om op locatie te wassen. Met onze mobiele wasauto kunnen wij op één dag 120 auto’s wassen. De mobiele wasauto is hier volledig op ingericht (incl. osmosewater).

Tevens brengen wij een eigen waskleed mee, zo komt er geen vervuilt water in de put. Het enigste wat wij nodig hebben is 100m2 om te werken.

mobielewasservice

WeDetail

Bij WeDetail gaan wij een stapje verder waar de normale behandelingen ophouden. Zoals de naam het al zegt, elk detail wordt meegenomen.

Ook de lak ontkomt hier niet aan en krijgt onder andere een glascoating behandeling. Hierdoor is de lak van uw auto voor een langere tijd beschermd.

WeClean
Begin chat
Hallo, hoe kunnen we je helpen?