Zakelijk

Een bedrijfsauto is het mobiele visitekaartje van uw bedrijf dat dagelijks door duizenden potentiële klanten wordt gezien. Een schone bedrijfsauto laat uw reclame nog beter zien en draagt daarom bij aan een positief imago van uw bedrijf. WeClean erkent daarom als geen ander het belang van schone voertuigen.

Bedrijfsauto is uw visitekaartje

Heeft u een leasemaatschappij, transportbedrijf, taxibedrijf, wagenparkbeheer of iets anders? Wij zorgen ervoor dat uw auto’s in topconditie verkeren. Wij voeren onze werkzaamheden uit op een van onze vestigingen of op uw locatie. Met onze mobiele wasstraat kunnen wij op één dag 120 auto’s wassen. Het enigste wat wij nodig hebben is 100m2 om te werken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de auto’s op te halen en weer terug te brengen. Zijn de voertuigen doordeweeks in gebruik? Wij kunnen eventueel ook in het weekend uw voertuigen wassen. Wilt u uw wagenpark vaker door ons laten behandelen, dan is er de mogelijkheid tot een abonnement. 

Beheersysteem

Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van een beheersysteem. Klanten kunnen hierop inloggen en de auto’s in het systeem zetten. Zo hebben wij de exacte lijst en kunt u zien wanneer de auto’s klaar zijn en door wie de auto is gewassen.

WeClean

Waarom de schoonmaak van uw wagenpark uitbesteden?

Structuur: wij zorgen voor structuur in de reiniging van uw wagenpark. 

Efficiëntie: geen losse declaratiebonnen meer voor de schoonmaak, maar één vaste periodieke factuur.

Overzicht: wij garanderen dat u en uw medewerkers met schone voertuigen de weg op gaan.

Tijd- en kostenbesparend: u en uw medewerkers kunnen de kostbare tijd besteden aan uw kernactiviteiten.

 

Vraag een offerte aan

Voor het aanbieden van een offerte op maat bel 085 – 0670 670 of stuur een email of maak gebruik van het onderstaande contactformulier

Begin chat
Hallo, hoe kunnen we je helpen?