Het team

Johan Ros

Kiest u voor WeClean, dan kiest u voor kwaliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring kunt u er op vertrouwen dat uw auto bij ons in goede handen is.

Harmen Pieter Messchendorp (Bedrijfsleider)

Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt, beter kun je het niet krijgen. Het leukste aan het werken bij WeClean is het contact met de klanten en natuurlijk mijn collega’s.

Gerdo Pen

Ik ben gek op sport, maar mijn werk is ook topsport. Het is uitdagend werk waar ik energie van krijg. Er hangt een goede werksfeer met een leuke groep collega’s.

Hesham Amer

Bij WeClean zijn wij één team en samen gaan wij voor het beste resultaat. Het is gevarieerd werk en ik mag met mooie auto’s werken. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt.

Mazin Abdulrazzaq

Het werken bij WeClean voelt niet aan als werken, maar als een hobby. Elke dag weer zet ik mij volledig in om de auto’s zo mooi mogelijk te maken.

Mohammed Mohammed

Bij WeClean krijgt elke auto onze volledige aandacht. Daardoor genieten onze klanten van een langdurig glanzende auto. Goede service, goed resultaat.

Ymkje Jager

Ik ben klein, maar fijn. Tevens doe ik fijn poetswerk met auto’s. Het is elke dag weer een uitdaging om de verschillende auto’s in perfecte staat de deur uit te laten gaan.

Bianca Spin

Ondanks dat je elke dag poetst, is elke dag anders. Je hebt elke dag verschillende auto’s wat voor afwisseling zorgt. Ook de collega’s zijn super fijn en we hebben een gezellig team.

Timbert Meirmans

Bij WeClean staat iedereen voor elkaar klaar. Wat alleen niet lukt, doen we met zijn allen. Met deze fijne werksfeer is het elke dag een feest om naar het werk te gaan.

Arjen Pultrum

Bij WeClean krijg ik de kans om met mooie auto’s te werken. Ik word enthousiast als een auto weer als nieuw de deur uit gaat.

Amin Babajev

Het leukste aan mijn werk? Oude auto’s als nieuw maken. Bij WeClean leer ik ontzettend veel en ga ik met plezier naar mijn werk.

WeClean
Joey Tuinstra

Mijn werk is druk, maar leuk! Ik sta elke dag weer paraat in de wasbox, om de verschillende auto’s tot in de puntjes te wassen.

Joël van der Wal

Het werken bij WeClean is een nieuwe ervaring, waar ik veel van leer. Er hangt een fijne werksfeer en iedereen is gemotiveerd om het beste uit de dag te halen.

Lia van der Dam

Ik ben een echt auto meisje. Mijn grote liefde voor auto’s heb ik van mijn vader. Bij WeClean krijg ik de mooie kans om unieke auto’s te poetsen en te rijden.

Jorrit Andringa

Ik heb een grote passie voor auto’s, hierdoor ben ik bij WeClean aan het juiste adres. Ik houd mij de hele dag bezig met diverse auto’s.

Gerson Reitsma (WeDetail)

Perfectie is mijn tweede naam. Ik poets auto’s tot in de detail. Dit vind ik ook het leukste om te doen. Het geeft mij voldoening dat een auto weer in topconditie de deur uit gaat.

Begin chat
Vragen over het ontsmetting pakket?
Hallo, hoe kunnen we je helpen? Heb je vragen over het ontsmetting pakket?