Het team

Johan Ros

Kiest u voor WeClean, dan kiest u voor kwaliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring kunt u er op vertrouwen dat uw auto bij ons in goede handen is.

Harmen Pieter Messchendorp (Bedrijfsleider)

Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt, beter kun je het niet krijgen. Het leukste aan het werken bij WeClean is het contact met de klanten en natuurlijk mijn collega’s.

Gerdo Pen

Ik ben gek op sport, maar mijn werk is ook topsport. Het is uitdagend werk waar ik energie van krijg. Er hangt een goede werksfeer met een leuke groep collega’s.

Hesham Amer

Bij WeClean zijn wij één team en samen gaan wij voor het beste resultaat. Het is gevarieerd werk en ik mag met mooie auto’s werken. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt.

Mazin Abdulrazzaq

Het werken bij WeClean voelt niet aan als werken, maar als een hobby. Elke dag weer zet ik mij volledig in om de auto’s zo mooi mogelijk te maken.

Mohammed Mohammed

Bij WeClean krijgt elke auto onze volledige aandacht. Daardoor genieten onze klanten van een langdurig glanzende auto. Goede service, goed resultaat.

Bianca Spin

Ondanks dat je elke dag poetst, is elke dag anders. Je hebt elke dag verschillende auto’s wat voor afwisseling zorgt. Ook de collega’s zijn super fijn en we hebben een gezellig team.

Amin Babajev

Het leukste aan mijn werk? Oude auto’s als nieuw maken. Bij WeClean leer ik ontzettend veel en ga ik met plezier naar mijn werk.

WeClean
Joey Tuinstra

Mijn werk is druk, maar leuk! Ik sta elke dag weer paraat in de wasbox, om de verschillende auto’s tot in de puntjes te wassen.

Jorrit Andringa

Ik heb een grote passie voor auto’s, hierdoor ben ik bij WeClean aan het juiste adres. Ik houd mij de hele dag bezig met diverse auto’s.

 

Begin chat
Hallo, hoe kunnen we je helpen?